Nytt kurs fra Naturpilotene

De populære Naturpilotkursene kommer nå i rammeplandrakt.

– Dette kurset passer for deg som ønsker inspirasjon, ideer og kunnskap om hvorfor og hvordan du kan bruke naturen som læringsarena, sier prosjektleder Vibeke Mæhlum i Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager.

– Hva med alle de som har vært på Naturpilotkurs tidligere, passer dette for dem?
– Ja, dette kurset er for både gamle og nye Naturpiloter. Det har kommet endringer i rammeplanen som berører temaet. Målet vårt er å gi kjennskap til relevant forskning og rammeplanen, og vi vil også gi tips til praktiske ideer og hvordan du kan gjennomføre de i barnehagen.

Meld deg på «Naturpilotene i møte med rammeplanen» i aktivitetskalenderen.

Naturpilotene var en prosjekt som ble startet i forbindelse med Friluftslivets år i 2015, og ble videreført i samarbeid med Norsk Friluftliv i 2016. Naturpilotene har hatt kurs for over 2.000 ansatte i barnehager over hele Norge.

Les mer om Naturpilotene.