Laster Arrangementer

Naturpilot-kurs: Medvirkning og mestring i et inkluderende leke- og læringsmiljø.

Dato 28. april @ 12:00 - 15:00
Sted Rådhusgata 5B, 4 et
Oslo, 0151 + Google-kart
Pris 790 kroner

Trenger du tips til å få et mer inkluderende leke- og læringsmiljø ute i barnehagen og når dere er på tur? Vil du ha økt kunnskap om hvordan progresjon og barns medvirkning kan bidra til økt mestring og et mer inspirerende leke- og læringsmiljø? Da er dette kurset for deg!

Målgruppe

Styrere, pedagogiske ledere, barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter i barnehagen.

Læringsmål

Naturen representerer et eldorado for lek og læring, og er en naturlig arena for barns medvirkning. Leke- og læringspotensialet øker med nærværende voksne som kan bidra til forskertrang, undring og fellesopplevelser.

Dette kurset vil bevisstgjøre deg på hvilke muligheter naturen kan ha for å fremme et godt og inkluderende leke- og læringsmiljø. Samtidig vil du få gode tips til hvordan du kan legges til rette for progresjon og mestring i lek og aktivitet.

Vi ser også på hvordan uteområdet i og utenfor barnehagens område med enkle grep kan bli bli et inspirerende og godt leke- og læringsmiljø.

Målet er at kurset skal gi økt bevissthet om hvordan miljøet barna ferdes i kan brukes som verktøy for å skape et inkluderende og inspirerende leke- og læringsmiljø.

Meld meg på!

Detaljer

Dato:
28. april
Tid
12:00 - 15:00
Kostnad:
790 kroner

Sted

Rådhusgata 5B, 4 et
Oslo, 0151 + Google-kart