Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Workshop: Hvordan skape et godt lekemiljø for barna i barnehagen?

Dato 12. mai @ 17:00 - 19:30
Sted Rådhusgata 5B, 4 et
Oslo, 0151 + Google-kart
Pris 490 kroner

Leken har en sentral plass i barnehagen og er en naturlig del av barnas hverdag. Men hvordan kan du bidra til å skape et godt fysisk lekemiljø, slik at alle barna får mulighet til å delta aktivt i lek?

Et godt lekemiljø kan stimulere og videreutvikle barnas lek. Leken kan berikes gjennom hvordan vi utformer lekemiljøet, organiserer, innreder, dekorerer og gjør lekemateriell tilgjengelig. Vi kan også berike leken gjennom vår voksenrolle, hvor vi er tilstedeværende, bidrar med ideer eller deltar i leken sammen med barna.

Erfaringsutveksling mellom deltakere er sentralt i denne workshopen, der vi diskuterer gode løsninger i felleskap og inspirerer hverandre. I forkant av kurset vil du som deltaker motta link til et webinar, der du oppfordres til å reflektere rundt lekemiljøet i egen barnehage og ta med bilder eller praksisfortellinger som vi kan arbeide videre med denne ettermiddagen.

Du vil i tillegg bli oppdatert på det nyeste innen forskning på lekemiljø, få verktøy til refleksjon og konkrete ideer du kan ta med deg tilbake til barnehagen. Innholdet bygger på rammeplanens intensjoner om et godt omsorgs-, leke- og læringsmiljø.

I forberedelsen til kurset vil dere motta et webinar med refleksjonsoppgave. Kursdeltakere oppfordres til å sende inn/ta med bilde eller praksisfortelling av konkret problemstilling de
ønsker å arbeide med under kurset. Det kan gjelde et rom, lekesone, organisering, materiell eller lignende.

Velkommen til en inspirerene ettermiddag hvor vi setter søkelys på lek og lekemiljøet innendørs i barnehagen.

Meld meg på!

Detaljer

Dato:
12. mai
Tid
17:00 - 19:30
Kostnad:
490 kroner

Sted

Rådhusgata 5B, 4 et
Oslo, 0151 + Google-kart