Forside » Kurs

Kurs

Kurs skreddersydd for deg

Hva har dere behov for? Våre kursholdere kan komme til barnehagen eller kommunen din og holde kurs eller foredrag om mange ulike tema. Vi har kompetanse på flere områder og kan skreddersy kurs etter dine behov. Kontakt oss, så finner vi en god løsning.

Kurspakker

Her er våre ferdige kurspakker:

  • Naturpilot i møte med rammeplan
    Dette kurset passer for deg som ønsker inspirasjon, ideer og kunnskap om hvorfor og hvordan du kan bruke naturen som læringsarena. Kurset passer også for deg som har vært på et naturpilotkurs tidligere. Målet med kurset er å gi innføring og inspirasjon til hvordan naturen kan brukes som arena for lek, omsorg, læring og danning. Kurset skal også gi deg kjennskap til relevant forskning og rammeplanen, og du får tips til praktiske ideer og hvordan du kan gjennomføre de i barnehagen.

 

  • Rammeplan kurs for leder
    Den nye rammeplanen for barnehagene, som ble iverksatt høsten 2017, legger stor vekt på høy kvalitet i det pedagogiske arbeidet. Dette kurset vil hjelpe deg i gang med implementeringen av rammeplanen i din barnehage. Vi ser på hvordan du kan tilpasse barnehagen til de nye kravene og gjennom dette arbeidet bidra til å gi barna et tilbud med høy kvalitet. Målet er at du i løpet av kurset skal være kommet godt i gang med å implementere ny rammeplan.

 

  • Rammeplan kurs for fagarbeider og assistent
    Det er viktig at alle medarbeidere har felles forståelse for hva kravene i den nye rammeplanen betyr i praksis. På dette kurset går vi igjennom innholdet i den nye rammeplanen, rollen til fagarbeiderne og assistenten og gir kunnskap om hvordan vi som aktivt deltakende voksne kan legge til rette for lek og læring i barnehagen.

Bestill kurspakke ved å sende e-post til: kunnskapssenteret@pbl.no

Finner du ikke et kurs som passer? Ta kontakt med oss. Vi kan også tilpasse kurspakkene etter dine behov.

Kurskalender

Se også kurs- og aktivitetskalenderen for oppsatte kurs du kan melde deg på.