Forside » Friluftslivets uke 2019: Last ned brosjyre!

Friluftslivets uke 2019: Last ned brosjyre!

Naturen som læringsarena

Friluftslivets uke arrangeres 31. august til 8. september 2019. Naturpilotene gir tips til hva barnehagen, SFO og skolen kan gjøre denne uken. Aktivitetene er koblet til rammeplan for barnehager, sammen med oppskrifter som passer til matlaging ute i naturen.

Last ned brosjyre

Informasjon til foreldre

Det er også laget en plakat/flyer som kan henges opp i barnehagen og deles ut til foreldre. Så kan også de ta større del i friluftlivets uke.

Flyer til foreldre

Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivorganisasjonene som står bak markeringen av Friluftslivets uke.  Målet til Naturpilotene er å legge til rette for lek, omsorg, danning og læring ute på tur i denne perioden.

Naturpilotkurs

Ønsker du inspirasjon, ideer og kunnskap om hvordan naturen kan brukes som læringsarena i tråd med rammeplanen? Vi tilpasser gjerne et kursopplegg for personalet i din barnehage, i din kommune eller for ditt konsern.

Vi har erfaringer med å holde kurs og kompetanseheving for alt fra små barnehager, for hele kommuner og store konsern. Vi tilpasser kurset etter barnehagens ønsker og behov og kan holde kurs på planleggingsdager eller ettermiddagstid om ønskelig. Vi tilbyr også praktiske kurs ute.

Mer om Naturpilotkurs

Friluftlivets uke 2018 og 2017

Det ble også laget en brosjyrer for 2018. Den er også tilgjengelig for nedlasting.

2018 brosjyre
2017 brosjyre